Само в 7DniSofia.bg

От какво го е страх месията Трифонов!? Слави удвои гавазите, тества ги на детектор на лъжата

Слави Трифонов

Слави Трифонов здраво е затегнал охраната откакто е в предизборна кампания и вече се придвижва из София с четири черни джипа, като гавазите му са станали двуцифрено число. Бодигардовете на Дългия са главно бивши служители на НСО, а според експерти по сигурността издръжката им надхвърля 30 000 лева месечно.

След изборите този масраф ще мине на сметката на Парламента, което ще е един от големите келепири за Трифонов.

Всяка сутрин колоната джипове взима Учиндолеца от дома му, кара го по срещи и го стоварва в квартал „Левски „Г“ в офисите на телевизия „7/8“. Автомобилите се движат на зиг-заг и постоянно сменят положението си, а пред местоработата на Дългия паркират буквално на стълбите, за да не направи шефът и една крачка на открито.

Слави държал огромния личен състав охранители не толкова от страх за живота си, а защото се притеснявал да не му бъде скроена някоя предизборна провокация и да бъде подмамен и сниман в неудобна ситуация. С типичната си мнителност той лично интервюирал всичките яки момчета преди да постъпят на работа при него и регулярно ги изпращал на детектор на лъжата.

Преди две години новоизпеченият политик се замеси в грандиозен скандал с гавазите си, след като дама на име Хубaвeнa Нeнкoвa се оплака, че e билa зaплaшвaнa oт нeгoвaтa oхрaнa.

Cпoрeд въпросната Хубaвeнa на 3 декември 2019-а, дoкaтo ce прибирaлa към дома си, три кoли oт eкипa нa Cлaви ca я зaceкли, eднaтa минaлa и „зaбърcaлa“ oглeдaлoтo й.