Екс-депутат изуми Сашо Диков в ефир: Генерал Атанасов обича глупака Живко Коцев

7 Dni Sofia13.04.2024
МВР - полиция - обучение

Живко Коцев означава, че е човек – първо глупав, зависим, слабохарактерен, и каквото искате по-нататък. Това е пълно недоразумение и аз не знаех, че го е предложил Атанасов. Действително това е точно човек, когото ген. Атанасов обича – този човек нямаше да защитава държавата. Този човек щеше да защитава интересите на Атанасов.

Така бившият депутат от ГЕРБ и бивш председател на Комисията по досиетата Методи Андреев коментира обяснението на бившия главен секретар на МВР, че е контактувал с контрабандисти „от уважение към Бойко Рашков“.

В предаването „ЕвроДикоФ“ Андреев сподели мнението си относно ситуацията в МВР и държавата.

Странно е поведението на ДБ. Не може да защитаваш Живко Коцев, който е една абсолютна кауза пердута, а в същото време за Петър Петров аз не съм чул някой да каже нещо. Този човек защо го уволниха – какво е направил той? Това е сигурен признак, че между мафиотските групировки в България вече има договор. Ние вече имаме купола. Купола има президентски хора, има хора на мутрата и хора на Шиши, категоричен е анализаторът.

Защо не сменят, примерно, хората, назначени от президента. А защо президентските началници в службите не смениха нито един от назначенията на Борисов и Шиши през тези 15 години, през които този тандем ни управлява?, попита бившият депутат.