Джулиана Гани: Синът ми ще е като ген. Мутафчийски (СНИМКИ)

thumb_768x0_dzhgnov

Синът на Джулиана Гани, който може да конкурира по-известност детето на Алекс и Дани Петканови проходи, съобщи самата плейбойка.

Малкият предопредели съдбата си на дългоочаквания в семейството прощапулник. Според вярванията неговата професия ще бъде свързана с това, което първо хване от масата с наречени предмети.

Малкият Давид си избра фигура на войник, което известната му майка беше нарекла за министър на отбраната или военен в специалните части. Гостите обаче бяха категорични – генерал ще е, като Мутафчийски!

Джулка разказа, че очаквала момчето й да хване маска и да стане актьор, защото от малък показва артистични заложби и е бебето в България с участие в най-много реклами и предавания. Таткото се надявал да посегне към портфейла и да стане мастит бизнесмен. Военните от най-елитния ешалон обаче също имат голямо телевизионно присъствие, така че съвсем сигурно е, че Давид ще бъде под светлината на прожекторите още дълго време.

„Давид е одрал кожата на баща си Илиян, така че най-вероятно ще стане здрав като баща си и ще обръща внимание на тялото си като майка си“, коментираха пък хората и добавиха, че сред инфлуенсърите в момента единствено Давид може да бъде конкуренция на мама Гани. Сред гостите на прощапулника бяха семейство Петканови и журналистът Антон Стефанов, който дирижираше партито като водещ.