Само в 7DniSofia.bg

Организаторите на „София Оупън“ отписаха Григор! Вижте кой негов мега-заместник договориха! И чакат отговор от друг титан

7 Dni Sofia31.01.2018
Григор Димитров

Организаторите на турнира „София Оупън“ са в трескава акция да намерят поне две качествени лица, които да заместят отказалите се от участие до момента.

Твърдо „Не“ на надпреварата каза сензацията от откритото на Австралия Хьон Чун, който е с контузия. По същата причина на път да се откаже от турнира е и Григор Димитров. Най-късно до утре трябва да е ясно решението му.

При това положение организаторите рискуват да се провали тотално надпреварата. Затова са стартирали разговори с две звезди. С първата на практика вече всичко е договорено. Става дума за Хуан Мартин дел Потро, който е дал съгласие да участва. Хонорарът му обаче е доста висок и ще се изчака решението на Григор, преди да бъде поканен официално.

Същото важи и за вървящите преговори с мега-звездата Новак Джокович. Сърбинът е свободен от ангажименти по това време и вече е бил офериран за свободната „уайлд кард“ в София. Пак обаче ще се изчака до сряда или четвъртък до обяд, за да се чуе окончателното решение на Григор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.