Няма такъв секс! Милен Цветков се взе с любимото дълбоко гърло на Пеевски! Кум им е зелен бездетник

7 Dni Sofia31.01.2018
Милен Цветков 1

Милен Цветков удари дъното! Преди малко започна предаването на все по-затъващия водещ, в което бяха поканени двама гости да дискутират съдбата на Пирин. Безобразно е, че в предаването му паднаха маските – оказа се, че платените еко-протестъри са се подсилили с много силно оръжие – дълбокото гърло на Делян Пеевски Нора Стоичкова. Журналистката, която клеймеше някога протестите срещу депутата от ДПС, когато той бе издигнат за шеф на ДАНС.

Не е ясно цената, на която Цветков се е взел със Стоичкова, но тя веднага направи едно ми-ми на когото трябва: На Бойко Борисов сега му е зле, а някога, когато излизаха хора през лятото и блокираха пътища му беше добре“.

Сватовник на срамното семейство е зеленият бездетник Андрей Ковачев. Човечецът, който бе размазан като гнусна гнида преди време от Илиана Раева, сега си позволи да говори за…“Бойко, Валери, Нено“!? Министър-председател, вицепремиер и министър! Що за нахалник трябва да си, за да ги наричаш така?

Все пак по едно време Милен Цветков се усети, че става за срам и се опита да зададе въпрос на Ковачев, дето едно дете не е изгледал, но ще гледа гори, защо за един курорт протестират, а за други не (Някои от тях свързани с бившата любовница на Бойко – б.р.). При което зеленият започна да се плюнчи и да говори за…банкова стабилност!?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.