„За всички посолства това е най-важното дело евър за корупция в България“

1

Не заслужавате много да ви отварям, но знам, че ви дразня, а това ме зарежда с енергия и позитивизъм и пак ще ви кажа.

Не знам какво ще докажат българските служби, но знам какво знаят западните. Защото те имат опит с всякакви контрабандни схеми, а и от години наблюдават България, от тук влизат всякакви неща в цивилизования свят.

Контрабандния канал е създаден (или по-правилно е да се каже отворен отново) от бившия шеф на агенция Митници. След създаването на канала той е заменен от Банкова и идеята е тя да контролира канала без да има участие в създаването, като считат, че така нещата стават недоказуеми. Създателят на канала е преместен като съветник във финансово министерство, за да не се засичат излишни контакти с финансовия министър. Винаги отговорът ще е, че са говорили по служебни теми, на практика не е точно така. Така се затварят за разследване и проблеми и двете места, и агенция Митници, и финансовото министерство. За третото проблемно място МВР, всичко е кристално ясно и там новини няма. Деградирал от алкохол кадър на ДС, който в живота си не се е занимавал с нещо друго освен с далавери и контрабанда, и кариерист гей със зависимости. Те осигуряват чадъра в МВР.

Ако сегашния министър осере разследването, приключва, ако не го, а стар ис борн.

Ако сегашния главен прокурор осере обвинението, приключва, ако не го, ще получи подкрепа да остане постоянно на поста.

За всички посолства това е най-важното дело евър за корупция в България, абсолютно всички ще го наблюдават и от това ще зависи отношението към страната ни. Не искате да знаете реакцията в Австрия за това, че полицай номер 1 на България покровителства контрабанден канал, а премиерът ни Денков го защитава. Особено в контекста на Шенген, не ви трябва изобщо да я знаете.

При така подредените звезди, хороскопите изобщо не са хубави. Мхм.

А ако и сега нямате отговор защо ППДБ искаха да сменят шефовете на всички служби, не излизайте от къщи с повече от 20 лева. Ще ги ги вземат. Вие сте родени жертва.

От профила във фейсбук на бившия партиен лидер Борис Марков


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории