Борисов се смее на столичани: Нали спасихте София от нас? Нека сега ви мирише на боклук…

Парламент - заседание

„Аз съм твърд привърженик на машинното гласуване и ще направя всичко възможно машините да останат“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента на въпрос дали в оставащото време до ваканцията ще предложат отваряне на Изборния кодекс за машините. „Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а поводи всеки ден ни се дават отгромни за предизиборна кампания в НС. За мен парламентът нито е разследваща институция, нито е мястото, където се дават присъди“, уточни Борисов.

Той вижда още 2-3 седмици работа на парламента. В две сфери – отбраната и енергетиката, имаме да свършим много неща „Доста хора напускат армията заради МВР и заплащането там. Когато се работи на парче, а не се гледа цялата финансова рамка става така“, обясни лидерът на ГЕРБ.

Борисов уточни, че не познава назначения за и.д главен секретар на МВР. „Подкрепях Живко Коцев заради Атанас Атанасов, сега вече ще се пазя да казвам кого подкрепям“.

Борисов коментира и темата с фискалния резерв „Много неправомерно, неправилно бяха похарчени много пари, неотчитайки доклада на Международния валутен фонд (МВФ) и призивите на некоалицията да се харчи разумно“

„Истината рано или късно излиза наяве. Понякога с прискърбие го установяваме какво е правено, но години се забавиха в развитието на България“.

По повод скандала в София със завода за боклук лидерът на ГЕРБ заяви:

„Как 10 години нямаше никкаъв проблем, а сега за 5 месеца излязоха всички проблеми на София. Нали я спасиха от нас, а затънахте в боклуци. Когато станах кмет, пак заради боклука ,където го ровеха по „Суходол“, сега е рекултивирано и страхотно сметище. Софиянци избраха Терзиев и затънаха в боклук“, заключи Борисов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории