Само в 7DniSofia.bg

Откриха родителите на изрисуваните със свастики деца! София ще бъде под полицейска блокада следващите няколко дни!

Изрисувани със свастики деца

Открити са родителите на двете деца, които бяха заснети на Националния стадион с изрисувани по телата нацистки свастики, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той допълни, че по случая са взети необходимите мерки. МВР призовава за търпение жителите на София, тъй като в следващите няколко дни столицата ще бъде под полицейска блокада.

Във връзка с двете деца, главният секретар на МВР Младен Маринов уточни, че полицията работи заедно с Държавната агенция за закрила на детето. Той обаче не уточни, дали родителите на двете момчета ще претърпят санкции и какви ще бъдат те.

Главният секретар уточни още, че сериозни мерки за сигурност ще бъдат взети утре във връзка с поредното дерби между „Левски“ и ЦСКА. Младен Маринов каза, че шествие на агитките в центъра на София няма да бъдат допускани като в случай на нужда полицията ще използва дори и сила. Главният секретар на МВР призова и хората, и жителите на столицата да бъдат търпеливи във връзка със сериозните мерки за сигурност, които ще бъдат взети още тази седмица заради срещата, която предстои на върха ЕС-Западни Балкани, отбелязва БНР.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.