Само в 7DniSofia.bg

Английски клуб цака Марсилия за подписа на Каранга

Каранга Ботев Пловдив ЦСКА

Чуждестранен клуб е започнал още по-усилени преговори с ЦСКА за привличането на Фернандо Каранга. След като от есента на миналата година скаути на тима са наблюдавали бразилеца, а преди около месец и половина е изпратена оферта, сега разговорите са навлезли в по-задълбочена фаза.

В Борисовата градина обаче не искат изобщо да разкриват кой е клубът, доближаващ се по-близо и по-близо до голмайстора на Първа лига.

Според Блиц става въпрос за английски клуб. В ЦСКА не са приели първоначалната оферта, а сега въпросният клуб е изявил готовност да плати повече за правата на бразилеца. Именно това е причината двете страни да подновят преговорите.

„От „Армията” искат една сума и държат на нея. Не е изключено това в крайна сметка да се случи. Парите не са никак малко. Истината е, че Каранга е близо до трансфер, но какво ще се случи, ще разберем след края на сезона”, цитират свои източници от агенцията.

През миналата седмица стана ясно, че и френският гранд Олимпик (Марсилия) следи изкъсо изявите на Фернандо Каранга и оферта след края на сезона не е изключена.