Началото на края на Киро и Асен! Пеевски: Нечувано е това с Петков, Рашков, пудела и планините от кеш

Парламент - заседание

„От ПП има много хора в служебния кабинет. За останалите министри нека да им дадем време да се докажат“, заяви Делян Пеевски в кулоарите на парламента, след като служебният кабинет положи клетва.

Относно сагата в МВР и главния секретар Живко Коцев, председателят на ПГ на ДПС  заяви, че такова нещо не се е случвало в държавата.

„Планини от кеш. Партия на пудела. Това красиво същество носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимкте кои са. Да видяхте някой от ДПС, някой от ГЕРБ?? Целият „елит“ на ПП-ДБ е на тези снимки – в дружески, особени състояния с контрабандисти. Такова нещо случвало ли се е? Надявам се прокураурата да не прикрие нещата. България да види кой открадна парите, защото това трябваше да е в бюджета и за хората – видяхме къде са – по скъпи почивки, планини от кеш“, заяви Пеевски.

„Да говори Петков за мутренски времена, след като това се е случило под ръководството на техния финансов министър, техния шеф на МВР Бойко Рашков, това е нечувано. България такъв скандал не е виждала“, смята той.