Така постъпва Гном! „Внимавам с кого ходя на сауна“, обяви Атанас Атанасов и избяга

Парламент - Атанас Атанасов - изявление

Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов коментира бесен изтеклите снимки на главния секретар Живко Коцев и скандалът в МВР. Атанасов добави, че Стоянов се е познавал с тези хора от 2016г. и ще настъпи момент, когато и други снимки предстои да излязат.

Съпредседателят твърди, че въпросните снимки са направени с цел да компрометират, понеже идват избори. В  тях никъде не се вижда престъпна дейност, нагло заяви генерал Гном за фотосите, на които представители на МВР и министри са с контрабандни пачки.

Атанасов коментира натиска върху Коцев да подаде оставка като престъпление, според което се наказва с лишаване от свободата за период от шест години. Той обаче не коментира каква би била присъдата на протежето му при създалата се ситуация, както и съмненията, че сам е отишъл да наклепа началниците си.

Лидерът на ДСБ заяви, че Калин Стоянов е част от новия Министерски съвет, който не е съгласуван с ДСБ, съставът на правителство не е консултиран по никакъв начин с политическата партия.

„Внимавам с кого ходя на сауна. Повече няма да коментирам“, изсъска нереализираният председател на НС и избяга от журналистите.