Паника в музикалната компания на Дара: Изтече нейна неприлична снимка с брата на Ружа Игнатова

1

Певицата Дарина Йотова, по-известна като Дара, се гушка с брата на Ружа Игнатова – Константин. Уникалната снимка откри „България Днес“, като се оказа, че фотосът е от преди седем години.

На снимката ясно се вижда как Дара се е сгушила в брата на Ружа и го гледа сякаш е влюбена в него до уши. Константин Игнатов се е барнал с хубав сив костюм, с какъвто обикновено ходеше по всякакви събития на OneCoin или в различни столични клубове.

Дара е с блестящ сивкав панталон и черна блузка. Дали двамата са били двойка преди седем години, или са били просто приятели, а Дара е била привлечена от осанката и известността на Игнатов, не е ясно. По времето, когато е правена снимката, Дара е на 17 или 18 години, а точно тогава OneCoin е във възхода си.

Дара и Константин са опасно близки на снимката

„България Днес“ се опита да стигне до истината, която обгръща тази изненадваща снимка, но от компанията, която продуцира талантливата певица, отказаха да ни свържат с нея за коментар.

Съвсем скоро меганадарената изпълнителка каза „да“ на любимия си Ервин Иванов, който е лекар. Тя прие предложението за брак, което дойде в чужбина, където двойката бе на почивка през февруари.

Певицата и годеникът й Ервин

„Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен изненада. Изненада не само за вас, но и за целия ми екип. „Само мой“ е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с когото преди броени дни официално се сгодихме“, това сподели певицата пред своите фенове в социалните мрежи и показа красивия пръстен, който блести на ръката й. Късметлията е дългогодишното гадже на певицата, който е доктор по фармакология. Двойката е заедно от години, а красивото предложение направи Ервин в Югоизточна Азия.

Преди да срещне любовта на живота си, Дара се бе залюбила с Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. Двамата се разделиха през 2018 година, когато Папи Ханс влезе във „ВИП брадър“ и каза, че няма гадже. Това изненада феновете и на двамата, а малко по-късно бе потвърдено и от самата Дара, която около година преди да се залюби с Папи Ханс, се е снимала с Константин Игнатов.

От друга страна, в момента братът на Ружа – Константин Игнатов, е напълно свободен човек и дори е в София. Игнатов кацна у нас, след като бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за участието си в най-великата измама с криптовалута OneCoin.

Игнатов със сестра си Ружа

Малката присъда на Игнатов е вследствие на споразумение с правителството, което той сключи преди време в замяна на разкриването на цялата схема OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

Игнатов излезе късметлия, защото му бе предложена сделка от правителството в Америка през 2020 година и той веднага скочи й грабна офертата. Призна вината си и реши да съдейства на разследващите.

Самият Игнатов беше арестуван през 2019 г. и се призна за виновен по обвинения в пране на пари и измама по-късно същата година. Игнатов е смятан за лидер на OneCoin, след като сестра му Ружа изчезна през 2017 година.

Най-голямата криптоизмама

Местонахождението на криптокралицата Ружа Игнатова остава неизвестно. В момента тя е в списъка на Федералното бюро за разследване (ФБР) „Десетте най-издирвани“, а Интерпол също я дири. Ружа е обвинена задочно от властите на САЩ за най-голямата измама с криптовалута в света до този момент, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.