Халваджиян и Рачков треперят! Снощи си позволиха нещо, заради което днес левскари ги плашат с бой и бомби

7 Dni Sofia19.03.2024
маги-халваджиян-димитър-рачков

Георги Иванов – Гонзо търпи подигравки и критики още от самото си избиране за президент на БФС. Хората са бесни, че лице на статуквото спечели конгреса и на практика промяна в родния футбол няма да има. Халтураджията Маги Халваджиян си позволи да покаже явно пристрастията си към екипа на Димитър Бербатов.

Рекламните лица на хазартни компании Геро и Рачков не само поздравиха с аплодисменти Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров, но и осмяха по жесток начин Гонзо. В „Като две капки вода” снощи пуснаха песен на Преслава, която обявиха за досегашния химн на БФС, а водещите измитираха танца на Борислав Михайлов на това парче в дискотеката.

След това обявиха новия химн на БФС и пуснаха песента на Константин „Ти си само 8 клас”. Парчето на Коцето е в чест на Георги Иванов, който твърди, че е завършил не само средно, но и висше образование, но истината е, че е само с основно. Гаврата с Гонзо в „Капките” е огромна. Според слуховете той е останал бесен и дори обмислял да съди Магърдич Халваджиян за уронване на имиджа и клевета, твърди Лупа.бг.

Истинските проблеми на халтураджиите обаче ще дойдат от агитката на Левски. В различни страници и групи ортодоксални левскари се уговарят за групово посещение на последното издание на „Капките“, което ще е в „Арена София“. Там щели да направят невиждано пирошоу, което да разтресе продукцията. Освен това се отправят и предупреждения към Халвадзжиян, Рачков и Геро да се оглеждат като ходят из софийските улици.