Помните ли Иво Мирчев, чиито задник лъсна пред замъка на Доган? Сега му смъкнаха гащите в София

1

Депутатът от Демократична България – Ивайло Мирчев, си е позоволил пак да клепа и храчи по ВМРО – Българско национално движение. Поводът – напрежението около нелегалните мигранти в „Овча Купел“. Мирчев омаловажава проблема с мигрантите, омаловажава случващото се в „Овча Купел“ и си позоволява да ръси внушения, че тия работи били инсценирани. Замесва и ВМРО в това. Стилът му е типичен за наследниците на червената номенклатура на БКП, чийто виден представител е собственият му баща!

Пореден пример каква каша е в главата на психодесните! Според Мирчев, така илиза, всичко е инсценировки, конспирации, заговори. Той проблем с мигрантите не виждал. Дали съкварталците му от Овча Купел мислят така? Момчето за всичко на Христо Иванов за пореден път прекалява и си позволява да разпространява дезинформация, защото очевидната управленска немощ на тяхното правителство по тема „Сигурност“ лъсна. И като говорим за инсценировки – в това от Демократична България са най-добри. И понеже се занимават с такива работи – подозират винаги другите в собствените си грехове.

Да питам този парламентарен титан Мирчев – какво стана със сарая на Доган на Росенец? Съборихте ли го? Пил ли е Мирчев мазно турско кафе в скута на Делян Пеевски, както патрона си Христо Иванов? Изчегъртахте ли ГЕРБ, мосю Мирчев?

Не приемам някакви евтини политически компаноьнки да се упражняват върху ВМРО! Мирчев, покажете веднъж в политическото си живуркане в Парламента достойнство и спрете да омаловажавате проблемите на редовите граждани. Въпреки че какво достойнство да очакваме от човек, набутал децата си в общинска детска градина по втория начин…

*на снимката Мирчев бута сараите на Доган на плажа на Росенец.

От профила във фейсбук на общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера