След заплахите днес от страна на Бойко Рашков: Пазете Живко Коцев! Ще го гръмнат като Нотариуса

7 Dni Sofia10.04.2024
бойко рашков

Бойко Рашков в прав текст си призна, че на гости на рождения му ден са били контрабандисти, които разкешват стотици милиони. Довел ги на гости най-почтения генсек на МВР, проверен лично от Цветан Цветанов и Атанас Атанасов като свръхдоблестен.

Бойко Рашков обаче не знаел какви хора идват в дома му. Замислям се дали сред другите му гости няма и други престъпници, убийци, черепи, мошеници. Ама той човекът откъде да знае кой идва в дома му?

Бойко Рашков загатна за заплахи толкова, че почнах да се притеснявам за живота на защитения свидетел и бъдещ пандизчия Живко Коцев, чиято смърт би го добавила към Нотариуса до хората, които не могат да бъдат разпитани и на които може да се прехвърли всякаква отговорност, точно както се случваше по време на показните разстрели от 90-те, когато начели на могъщите ни тайни служби стояха… Бойко Рашков и Атанас Атанасов.

Сега същите герои променят новата история на България, умело увличайки цял легион политици и обществени фигури, чието име оттук нататък ще струва точно нула, защото са допуснали такива хора да са лидери на промяната, министри, главни секретари и дори (вице)премиери.

Ето, така работи мафията.

От профила във фейсбук на Виктор Димчев