Разбра се кой е самоубилия се в офис на ДПС: Фалирал богаташ, загубил всичко в София

полиция

Вече стана ясно кой е самоубилият се човек в офиса на ДПС във Враца. В четвъртък сутринта той бе намерен мъртъв в помещенията, които се ползват от общинския лидер на партията и дългогодишен съветник Борислав Банчев.

Разследване на BulNews установи, че жертвата е 62-годишният Веселин Русинов, известен в цялата страна като Весо Фараона. Мъжът е родом от Враца, но дълги години живееше в София, където работеше като адвокат. Самоубива се само 4 дни след рождения си ден.

Той е един от първите, които започват да играят със сериозни суми в „Еврофутбол“. След това бе от новаторите, които започват да „копаят“ биткойни, но сривът на цената им го довежда до фалит. Последователно губи жилищата си в столицата и родния град.

Накрая изпада дотам да няма къде да живее и по тази причина неговият приятел Борислав Банчев го пуска да нощува в помещенията на ДПС в сградата на бившата Проектантска организация на пл. „Христо Ботев“.
В четвъртък сутринта журналистката Каролина Краева както обикновено е отишла на работа и при влизане в офиса намерила простреляния мъж.

Погребението на Весо Фараона ще бъде утре, 12 март, от 12.00 часа в Новите гробища на Враца.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории