Тя беше икона от паветата, а сега оплю ДеБъ и ПП и алармира за нещо чудовищно: Сатрапи!

ивет-добромирова

Бившата протестърка Ивет Добромирова вече трича своите. Във Фейсбук профила си тя изригна срещу готвения закон за поставяне на медиите под контрола на ДАНС: 

„Както каза един приятел, “няма по-тежка сатрапия от тази, въведена от либерали, докопали власт”. Аз поспорих с него дали процесните са либерали. Да се поставят под надзора на ДАНС всички сайтове, които имат повече от 2 млн. потребители месечно предлага този “велик” законопроект.

Този закон е дефакто и деюре специализиран съд за медии. Който ще работи на принципа, на който работеше специализираното “правосъдие” – покрай случая с Мартин Нотариуса вече и слепите, и глухите разбраха как.

Това е нечуван скандал, на който напълно сварената жаба под формата на умнокрасивитет, защото това е всъщност умнокрасивитетът – безропотната аморфна маса избиратели на тези убавци, мълчи.

Пичове, работата на ДАНС е да установи кой и как финансира тези сайтове и партии, които работят за Кремъл. И на държавата да реагира спрямо това, което е установила ДАНС. И затова изрични закони за цензура Ви не требват. И ако държавата работи нужда да се създава “народен съд” за всички медии няма никаква. Освен – за да се разправим с онези, които са ни неудобни.

Научно изследване за това кой е високоговорител на опорните точки на Москва и как те стигат оттам дотук по медийни канали има от 2017 г. Въпросът не е да се спре някой, защото разпространява пропаганда. Проправителствената пропаганда, която се лее от медиите, създадени от ЦРУ, например, макар и не вече финансирани от тях, е не по-малко опасна. Просто, защото всяка пропаганда е.

Нейсе. НА рАмо да си ги носите. Вие си ги избрахте. С Пеевски начело толкоз.

Добро утро. Няма да се става. И този път.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории