Вярно ли това ще стане: Турицов и двама скъпи чужденци си тръгват без пари от ЦСКА!?

9

Централният защитник на ЦСКА Мено Кох твърдо остава във фризера за пролетта. Вероятността да се залага на него е минимална, още повече след възстановяването на Юрген Матей.

Кох не се появи на терена и в последната контрола със Септември Сф на базата в Панчарево. Той загряваше през цялото второ полувреме, но Нестор Ел Маестро така и не го пусна в игра. После бранителят проведе лека тренировка с останали резерви и кондиционния наставник. Сред тях бе и Лазар Туфегджич. Заради високата си заплата сърбинът отказва да разтрогне своя контракт с червените и продължава да води занимания за здраве.

Договорът на Мено Кох изтича през лятото, когато той ще напусне ЦСКА.

Друг от централните защитник Енес Махмутович също е с изтичащ контракт през месец юни. Той обаче е получил предложение за нов от ръководството на клуба, но на този етап не възнамерява да го приема. Националът на Люксембург предпочита да изчака за други оферти.

Десният бек Иван Турицов подобно на Махмутович също е получил предложение за нов контракт, но не е преподписал. Той ще се раздели също с ЦСКА през лятото.

“Тема спорт”