Само в 7DniSofia.bg

Я, Гешев мърда още! Закани се да съди двама министри, един бил невменяем, друг – прасе…

Иван-Гешев-7-1280x853

Забравеният в пета глуха натирен главен прокурор Иван Гешев, реши да покаже, че още мърда.

Той се закани да съди за клевета министъра на правосъдието Атанас Славов, както и бившият такъв от времето на Иван Костов -. Емануил Йорданов. Това стана ясно от позиция на Движение „Справедливост за България“, разпространена до медии.

Ето я и цялата позиция:

„Както обещах, смятам да съдя всички лъжци. Яростната медийна атака срещу „Граждански блок“ и мен персонално означава, че политическият боклук се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в затвора, където му е мястото.

Днес заявявам, че ще предам на съд за клевета Емануил Йорданов и министъра на правосъдието Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки следващ лъжец. Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на извършеното от него, предвид обстоятелството, че заяви, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, чрез съдебно- психиатрична експертиза в хода на съдебното производство.

Според генерал Патън, ако се въргаляш в калта с прасе, ти ще се окаляш, а на него ще му хареса. Е, нека се търкалят на воля. Тъжното е, че ни управлява политически отпадък който превръща държавността ни в руини. Затова, за да оцелеем като нация и държава, трябва да ги изхвърлим на бунището на историята.“