Легенда на Левски и тъст на Ахмед Доган тричат Сираков: Така не се прави, грандоман

наско сираков

Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов защити низвергнатия Андриан Краев. Халфът отказва да подпише нов договор с клуба и бе пратен от ръководството да тренира с втория отбор.

Наскоро от „Герена“ отказаха оферта от Фехервар за наем и унгарският тим да покрива заплатата на национала, а преди това и от турския Коняспор в размер на 250 000 евро. През лятото е имало такава и от 600 000 от европейската валута.

Коловати изпадна в същата ситуация през 2004 година, когато бе натирен от Наско Сираков да гледа видео и да чете вестници в офиса му заради отказа му да подпише нов договор.

„Можех да осъдя Левски, защото ми нарушаваха правата на футболист. Трябва да тренирам, а не да седя в някаква стая. Мога да посъветвам Краев да не се предава, добър играч е и отбор винаги ще си намери. Нормално е, Сираков е грандоман“, заяви Стоянов пред bTV.

Отношение по темата взе и агентът Николай Жейнов. „Това е символичен и публичен акт за назидание. И двете страни губят. Клубът трябва да плаща по договор заплатата на играча за тези месеци, когато не го използва. В същото време футболистът не е на терена. Коняспор направи оферта от 250 000 евро, но трансферната сума не бе приета от ръководството“, каза Жейнов, който е тъст на Ахмед Доган.