По „работа“ в Дубай!? Да, бе, да… Точи ли Антония Петрова фирмени пари за екзотична почивка (Вижте САМО ТУК)

1

„Заедно със семейството ми дойдохме по работа в Дубай“, изтъкна се Антония Петрова от арабското емирство само две седмици след като се върна от дълга почивка на Малдивите. Миската се похвали, че със съпруга й били поканени на престижния международен форум „Arab Health“, където „като гости“ имали възможност да обменят опит и знания.

Миниразследване на сайта Intrigi.bg обаче показа, че фирмата на Батинков – Top Hospital Service“, не фигурира в списъка с участниците в конференцията в Дубай. От общо над 250 компании от цял свят, са поканени три български фирми и тази на Батинков не е сред тях!

Това означава, че Петрова и съпругът й не са взели участие във форума, нито са гости, а са били обикновени посетители, наблюдавали събитието отстрани. Всъщност всеки може да посети международното изложение в Дубай, стига да плати такса в размер на 2500 лева, показва проверка. И точно това е направила Тоца.

В социалния си профил обаче миската дава вид на много работна дама, подчертавайки, че е на бизнес пътуване с думи като: „Тук сме по работа“, „Съчетаваме полезното с приятното“, или, любимото ни – След успешен работен ден…“.

По всичко личи, че Тоца и мъжът й са решили да отлетят за Дубай за поредната си лежерна ваканция. За да не бие на очи пред НАП с ежемесечните си екзотични воаяжи, Петрова все пак е замаскирала почивката като бизнес пътуване.

Така хем ще мине и като фирмен разход…

Затова и няма да се учудите, ако ви кажем, че Батинкови са отседнали в 5-звездния Atlantis The Royal, където нощувката започва от 2000 лева. Използвали са и всички екстри като румсървиз със скъпо шампанско и плодове, плата от морски деликатеси и пр.

И накрая, не можем да не се запитаме – точи ли Антония Петрова фирмени пари за екзотична почивка?