Съдът сложи точка на драмата със сина на Златка Димитрова: 600 лева издръжка и едно виждане на месец

1

Свършиха пет години ходене по мъките за Златка Димитрова! Изкусителката най-сетне спечели родителските права върху сина си Миро, похвали се пред „Уикенд” близка приятелка на плеймейтката. В началото на седмицата Черната Златка бе забелязана в Съдебната палата в Бургас. Облечена в строг делови стил, секс бомбата дойде за подписване на съдебно споразумение, свързано със 7-годишния ѝ син.

От 5 години красавицата отглежда сама детето си в родния Бургас, след като напусна неговия биологичен баща Мирослав след почти 9-годишна връзка. Макар Златка да е пазила добрия тон и никога да не е коментирала официално причината за краха в отношенията им, близки и до двамата споделят, че поводът за раздялата е бил бурният нощен живот на бившата й половинка. В името на любовта красавицата дълго преглъщала многобройните изневери и изцепки на Мирослав, когото освен това издържала в последните години от съвместния им живот, издаде дружката на Златка.

От публикувания съдебен акт става ясно, че първокласникът Миро ще живее и учи в Бургас, където за него ще се грижат майка му и баба му. Бащата ще може да го вижда  веднъж месечно. Детето ще получава ежемесечна издръжка от 600 лева от своя баща до навършване на пълнолетие. Юристи определят сумата като сравнително скромна дори за българските стандарти.

Потърсена за коментар, Черната Златка призна: „Бащата на Миро е затворена страница в моя живот. Сумата на издръжката и режимът на вижданията са определени от самия него – това е преценил и това са му възможностите, това дава. Той е избрал да не участва активно в отглеждането и възпитаването на детето. Не съм се карала с бащата на сина ми, разбрахме се съвсем цивилизовано. Адвокатите ни изготвиха споразумението, съдът само го одобри. За мен въпросът е принципен – без значение дали живее с детето си или не, един баща трябва да бъде отговорен и да помага ако не с време и с усилия, то поне да има някакъв материален принос в отглеждането. Мисля, че самотните майки в България трябва да бъдат по-активни в отстояване на правата си, защото в случая става дума за действия и поведение, от които зависи съдбата на собствените им рожби.”

В последните години Златка излезе от имиджа на модел и се изявява като дизайнер на бански костюми и спортни облекла. В навечерието на Коледа смуглата секс мечта пусна собствена линия козметични продукти.

Както „Уикенд” разкри, от почти 2 години Димитрова се носи на крилете на любовта с любимия адвокат на бизнесмените от Черна гора до Украйна – Любомир Таков. Макар да странят от светски събития, те са почти неразделни.  За връзката им оскъдна информация дава единствено Злати с редки публикации в социалните медии.

След като си направиха едни и същи татуси, сега моделката е сложила номер на новия си автомобил, в който изпъкват любимите цифри на любимия ѝ, в които тя открива символиката на безкрайната любов. Знайно е, че Златка и Любо споделят времето си между София и Бургас, като техни близки твърдят, че на дневен ред е заживяването под един покрив.

Само преди три месеца – в края на октомври, Златка спретна шикозно парти за 7-ия рожден ден на Миро. Брюнетката вдигна голямо тържество с пяна парти за всички малчугани, много сапунени балони и безброй усмивки от малчугани и родители. Разбира се, имаше и тематична украса с любимите анимационни герои на рожденика. „Беше наистина невероятно и магическо“, сподели грижовната майка.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории