Национал се примоли на един от най-богатите хора в България: Искам спешно в ЦСКА

1

Младежкият национал Мартин Стойчев е заявил пред ръководните фактори в Арда, че иска да продължи кариерата си в ЦСКА и се надява това да му бъде позволено.

Десният бек е силно заинтригуван да направи следващата крачка в кариерата си и да заиграе в Борисовата градина. Последната дума по сделката ще е на финансовия благодетел на кърджалийци и ортак на Ахмед Доган – Румен Гайтански.

Преговорите между ЦСКА и Арда за защитника продължават. Кърджалийци са категорични в исканията, които са представили на червените, докато от “Армията” се опитват да намерят друг начин сделката да се осъществи.

Стойчев играе при небесносините като преотстъпен от Септември. Втородивизионният клуб е постигнал споразумение с ЦСКА, но не така стоят нещата с отбора, воден от Александър Тунчев. Договорът на Стойчев с Арда е до края на сезона и именно тимът от Кърджали е първа опция за купуване на правата му. Затова и държи също да получи сума, за да го пусне в ЦСКА. Червените искат крайния защитник за заместник на Иван Турицов, за когото има оферта от лидера във втора швейцарска дивизия Сион.