Не пуснаха кмета Васил Терзиев да отиде с жена си и двете щерки в Тайланд

payimage-605834

Съпругата и двете дъщери на столичния кмет Васил Терзиев са започнали Новата 2024 г. насред лукс, жега и палми в далечен Тайланд, видя „Ретро“. Трите дами са били на екскурзия до остров Ко Самуи – един от най-скъпите в света, заедно с приятелска компания. Самият Терзиев пропуснал семейната ваканция по съвет на пиарите си, за да не разваля имиджа си и да хукне по почивки още в началото на мандата си като градоначалник.

Воаяжьт на жена му Милена и щерките Ива и Емма е струвал над 20 хиляди лева, но за милионерския статус на семейството сумата е символична.

Те отседнали в 5-звезден ризорт, където се потопили в екзотичен лукс, а в новогодишната нощ пирували на специално бляскаво парти“ с огнено шоу, певци, танцьори, невероятни фойерверки и още много забавления.

Събирането на тен по плажовете на известния тайландски остров редували с екстремни преживявания. Трите дами яздили живи слонове и участвали в екстремно сафари с атевета насред джунглата.

Това съвсем не е първата екзотична дестилация, на която Терзиеви се любуват. Семейна традиция било да посрещат всяка нова година в чужбина, по възможност на топло. Миналата например са празнували на не по-малко луксозно и далечно място, а именно в Доминиканската република, а преди това – на Малдивите.

Единствената публична поява на Васил Терзиев заедно с жена му Милена бе на втория тур на изборите, когато двамата отидоха заедно да гласуват, за да разсеят слуховете за раздялата си. Припомняме, че за развода на кмета на София се заговори още по време на предизборната му кампания. Тогава излезе медийна информация, че с жена му Милена са предприели разтрогване на 20-годишния си брак по съдебен път, като дори течала тежка подялба на общи имоти, фирми и пари помежду им. Слуховете за разпада на семейство Терзиеви се подсилиха и от категоричния отказ на Милена да го подкрепи публично в битката му за кмет, както и от тоталното й отсъствие от медийните му изяви и до момента. Васил и Милена имат две дъщери – Емма и Ива, които са ученички в елитния столичен Американски колеж. Ежедневието на милионерските деца е изпълнено със скъпарски пътувания до екзотични дестинации, плавания с яхти за милиони, лъскави парти и безгрижие.