С благословията на Марта и Владо: Димитър Рачков се върна при бившата си съпруга

7 Dni Sofia08.01.2024
рачков

Димитър Рачков посрещна Нова година с бившата си жена – сценаристката и актриса Христина Апостолова, и мъжът до нея в последните 15 години – продуцентът Евтим Милошев. Тримата позират за снимка с елегантни визии и, както подобава, в празнично настроение. Край новогодишната трапеза е и Владо Пенев, също познат и от поредицата в ролята на проф. Асен Цонев, както и неизбежната Марта Вачкова. Компанията се черпи с алкохолни напитки и мези с луканка в уютна домашна обстановка. Не става ясно само в чий дом е било празненството.

В други случаи сигурно би било изненадващо бивши съпрузи да посрещат заедно Нова година, при това в компания, в която е и настоящата половинка на един от двамата. Когато става дума обаче за Милошев, Рачков и Атанасова, едва ли някой ще се учуди. Бившите съпрузи са не само в добри отношения от години, но и заедно се грижат за сина си Димитър Рачков-младши. Той живее с майка си, актуалния й партньор Евтим Милошев и общия им син Петър. Това никога не е било пречка за никого от споменатите или повод за напрежение. Димитър Рачков винаги е участвал дейно в отглеждането на сина си, като покрай него често се е грижил и за брат му Петър. Също толкова отдаден родител е и Милошев. Така че възрастните всякога са си помагали дори в ежедневните ангажименти, свързани с децата.

Хармония цари и когато работят заедно. Димитър Рачков-младши е участвал в сериала „Откраднат живот”, чийто главен сценарист е майка му Христина Апостолова. По-малкият й син Петър, който е от любовта й с Милошев, също е познат от поредицата, а съвсем скоро ще блесне и в главна роля в новата поредица „Всичко за сина ми”, която ще се излъчва по БНТ. Сериалът е продуциран отново от Евтим Милошев, а в главните роли на бивши съпрузи, каквито са и в живота, влизат Димитър Рачков и Христина Апостолова. Синът им в сериала пък ще се играе тъкмо от талантливия Петър Милошев.

Евтим Милошев и комика винаги са поддържали добри отношения и комуникация. Даже си помагат в задачите, свързани с децата. Рачков например често взима двете момчета от френския лицей, където учат. Синът на бившата му жена и продуцента редовно гостува в дома му. Рачков се е грижил за двете момчета и за доста по-дълго време. Димитър и Петър изкараха при комика лятото на 2021 г., когато Христина и Милошоев снимаха шести сезон на „Сървайвър” на Филипините.