Само в 7DniSofia.bg

Скандал: Изхвърлили родна звезда бременна от столична болница СНИМКА

1668596076-shutterstock-586741628

Чаровната певица Маги Джанаварова реше да разкрие през какъв ужас е минала по време на своя бременност. Оказа се, че не е минала гладко и е имало сериозен риск за нея и бебето.

Година след преживения ужас тя реши да разкаже през какво й се е наложило да премине и защо обвинява „Пирогов“. А миналата Нова година за нея е била истински кошмар и я прекарва на системи в „Майчин дом“.

„Преди точно една година влязох в болница на системи, а в корема ми вече туптеше още едно сърчице, сърчице, за което се молех да бъде добре. Никога няма да забравя този момент, и колко много се притеснявах за нея. Винаги ще съм благодарна на „Майчин дом“, че вместо да ме пратят вкъщи, както направиха в „Пирогов“, ме приеха и с огромна грижа ни лекуваха.
А в стаята се паднах с едно невероятно момиче @malechkanova, което също носеше нов живот. Тя остава завинаги в сърцето ми! А към днешна дата и двете си имаме по едно приказно дете – Елизабет и Матей . И с това искам да ви пожелая новата 2024-та да бъде здрава! След това да обичате, да умеете да давате и да се наслаждавате на всяка секунда живот!“, пише тя.

Изпълнителката стана майка през юли миналата година и почти до последно успя да запази в тайна щастливата новина. Вече е забравила за трудностите покрай бременността и се радва на усмивката на Елизабет, която расте като гъба и става все по-любопитна за заобикалящия я свят.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magi Djanavarova (@magidjanavarova)