Само в 7DniSofia.bg

КРАЙ! Ромина Тасевска приключи със „Съдебен спор“, преди да го затрие!

960x540

Край! Дотук беше и се свърши! Който харесва Ромина Тасевска, ще има радостта и удоволствието да си я гледа отново в ефир, но на старата позиция – при Гала. Защото нелепото й и безславно участие в „Съдебен спор“ приключи. Окончателно.

Още преди празниците продуцентите на „Съдебен спор“ били паникьосани от бруталния срив в рейтинга. Зрителите масово се отдръпнаха и отказват да гледат предаването по две причини – не само, заради липсата на Нана Гладуиш, която сама избра да напусне, но и най-вече заради крайно нелепата и заместничка.

Ромина може и да става за предаване, в което се дрънкат глупости за мода и бебешки дрешки, но за сериозно нещо като „Съдебен спор“ е възможно най-кофтият избор. Всички бързо осъзнали това като им трябвало просто да погледнат графиката на гледаемостта, която рязко се сринала почти до нулата.

Разбира се, Тасевска не приема лесно провала си и това е нормално. Тя съжалявала, че изобщо се е наела да се пробва в това и че е станала за подигравка на публиката. Дори мъжът й Дарко Тасевски се чудел как да я успокои, а от предаването на Гала бързо й предложили да се върне обратно, барем малко я разведрят.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории