Георги Георгиев: ПП-ДБ предлагат едно и също и се чудят защо не ги подкрепят

Image_16715039_40_0

„Днес имахме среща за решаване на кризата в общинския съвет. Шести път ни предлагат същото колегите от ПП-ДБ-СС и се чудят защо нито една от другите групи съветници не ги подкрепя. Предлагат ни коалиционно споразумение да подпишем, но не е ясно за какво и с кого…“ Това написа Георги Георгиев в своя фейсбук профил.

Повод за това е срещата днес, организирана от Синя София и ВМРО, на която присъстваха и представители на ПП и Спаси София.

„60 дни след изборите не стигнаха на ПП-ДБ (Спаси София) да осъзнаят, че нямат мнозинство в общинския съвет. Нямат никакво конкретно предложение за разблокиране на общинския съвет. Искат временен председател, но не знаят кой, искат коалиционно споразумение, но не знаят с кого. Така София не може да се управлява“, добавя Георгиев в предишен свой пост във фейсбук от по-рано днес.

„Очаквахме да чуем предложения за решение, чухме още от същото досега. А ако правиш едно и също, не можеш да очакваш различен резултат.

23 е по-малко от 31, уважаеми колеги. Всеки първокласник ще ви го каже. Първокласниците в политиката обаче са опасно нещо, защото доведоха до пълен блокаж на управлението на София. Създадоха политическа криза, каквато градът ни не помни и продължават да прехвърлят отговорността. Очакването ГЕРБ да разреши кризата показва само безпомощност и страх.

Нужно е политическо лидерство. Ако не можете да го покажете, признайте го пред софиянци и спрете с оправданията!“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории