Само в 7DniSofia.bg

Разкриха Терзиев и Бонев: Правят коалиция с БСП в името на София! Вече не ги е страх от Путин

payimage-592089

Преди втория тур прогнозирах, че Б.Бонев и сие ще направят коалиция с „комунистите“. С които уж отчаяно се борят. С Ваня Григорова, която щеше да доведе Путин и да превземе столична община. Сега Бонев го потвърждава и допълва, че и с „Възраждане“ имат много общи приоритети за София. Чудесно!

Сега новото „Работническо дело“-„Дневник“ ще има почти цяла седмица в различни анализи да обясни колко полезно ще е това за общината, а и за държавата. В телевизорите до другия понеделник ще бъдат пратени Смилов, жена му, Смилов, жена му, Григоров, жена му, Григоров, Джасим, Бимбалов, Кънев, които ще кажат:

Всъщност това няма да е коалиция с БСП, (Христо Иванов и до днес е твърдо убеден, че никога не е бил в коалиция с „комунистите“).
Трябва да се приеме бюджет на София, а зимата чука на вратата…
По-добре с БСП, а не с ГЕРБ
София не може да бъде блокирана, чака ни толкова много работа…

Обаче има един въпрос. Като направят коалиция с БСП и вероятно с „Възраждане“ Путин ще превземе ли общината? Ще ни извадят ли от ЕС и НАТО ? Този въпрос е към моите приятели тежки „консерватори“, ултра десни, толкова десни, че чак леви, „антикомунисти-седесари“ и „сини“ софиянци, които късаха ризи, че София ще „стане червена“ и трябва да се подкрепи Терзиев. Сега София каква ще е?

Според мен, скромно мнение, ПП-ДБ-СС ще използват комбиниран подход към БСП и „Възраждане“. Облаги-постове, комисии към „коуминистите“ и купуване на съветници от вторите. То това вече започна, един от „Възраждане“ е обявил, че напуска групата в СОС и става „независим“. Току-виж го последвали и други.

Медиите изостават, не напипват пулса на деня. Още няма прадаване „Защо г-н кмете?“, а и няма репортажи от първия работен ден на кмета Терзиев. Какво е почуствал в кабинета си на „Московска“? Кък ще смени интериора-фъншуй, еко, зелено, машина за соево лате, тротинетки и какво още се сетите. Голям пропуск.

От профила във фейсбук на журналиста Стефан Ташев