Война за хубавата Райна: Башар Рахал избяга от София, за да не вижда новия в леглото ѝ

7 Dni Sofia13.10.2023
12

Райна Караянева, която го играе първа сред равни в „Аферата Пикасо“, цъфна на премиерата в класическа черна рокля и в класическа роля – на примадона, сменяща светкавично един „кавалер“ с друг.

Ефектната ексманекенка стъпи на червения килим под ръка с новия си избраник Теодор Тодоров, заместил Башар Рахал в сърцето й. И докато популярният актьор лети за участия в чужбина, Караянева летеше на крилете на любовта, пише „България Днес“.

Актуалното гадже на сексапилната актриса бие по точки 49-годишния Рахал само заради възрастта си. Дали младият левент се отличава и с вътрешна красота, знаят само Райна и най-близките му хора.

Екслюбимата на Башар не се отделяше и на милиметър от напетия си спътник. Накрая, безсилни да се справят с напора на чувствата си, двамата се награбиха пред погледите на изумените хай гости. Само след няколко минути Караянева даже се осмели да пусне ръка по задните части на хубавеляка.

Чаровната блондинка явно е изтрило от паметта си, че стана звезда и пред нея се разтвориха широко вратите към киното и телевизията благодарение на бившия й любим. Райна дори успя да укроти Башар, за когото се знае, че не може да устои пред женските прелести. Заради уменията на бившата моделка да го котка актьорът с ливанско потекло се превърна в мъж за пример, а Караянева обиколи на негови разноски най-екзотичните кътчета на земното кълбо. Защо точно двамата се разделиха, остана загадка.