Само в 7DniSofia.bg

Не е истина как държавата ще се разклати! Цветан Василев със сензационно интервю отпреди малко! Пеевски и Цацаров има защо да са в пот

7 Dni Sofia04.09.2017
цветан василев

Държавата ще се разтресе утре и във вторник, когато ще бъде излъчено сензационно интервю на Цветан Василев и съпругата му. Пред BIT телевизия екс-банкерът разкрива неподозирани неща! В кюпа са всички! Пеевски и Цацаров има защо да са потни.

За първи път съпругата на Цветан Василев – Антоанета проговаря пред медиите в интервю за Люба Кулезич.

Нито аз вземам пари, нито ти като програмен директор, нито собствениците на телевизията вземат пари от Цветан Василев. Това е ясно като бял ден, проверимо е. Ние просто даваме думата на хора, които не оневиняваме в никакъв случай“, категорична беше Люба Кулезич пред Сашо Диков.

„За първи път Цветан и Антоанета Василеви разказват как са  рекетирани от прокуратурата, след като вече са били в Белград – искани са им 15 млн. евро, а други пари са им  искани още през 2014 г.

Василев е готов да каже имената на рекетьорите от прокуратурата и ще го направи в следващо интервю. Защо според вас ги притискат чрез дъщеря им – за да ги накарат да се откажат. Той е получавал послания с точни инструкции – къде да отидат, как да се махнат“, допълни Кулезич.

Как самият Цветан Василев обяснява казуса със завод „Дунарит“, който разтърси държавата през изминалата седмица. И още – за съмнителния начин, по който Делян

Пеевски придобива всичките активи на Едуардо Миролио след закриването на КТБ – вижте подробности във видеото.

Цялото интервю без съкращения очаквайте в предаването „Честно казано“ в понеделник, 4 септември; вторник, 5 септември; сряда – 6 септември от 19:30 ч по Би Ай Ти.

коментар

  • Сайтове за обяви

    09.09.2017 at 21:08

    Преди време чух направен коментар от Цветан Василев към неговите близки. Това което се говори за мен не е истина истината ще излезе.
    Мисля, че човека си казва истината не случайно имаше и други изказвания срещу хората които споменава.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.