Бомба! Огромна промяна в Григор Димитров

1685517575610

Григор Димитров се е разделил с американската екипировка „Nike“, с която играеше десетина години. Най-добрият български тенисист отскоро се облича с друга популярна марка за спортни дрехи – „Lacoste“. Най-известните лица в тениса, рекламиращи френската компания за облекло, са Новак Джокович и Даниил Медведев.

Гришо ще излезе за втори път с „Lacoste“ във втория кръг на „Ролан Гарос“. Там той ще се изправи срещу финландския тенисист Емил Русувуори, който се справи с Грегоар Барер с 6:2, (7)6:7, 5:7, 6:1, 6:4 след 4 часа и 17 минути .

Във връзка с промяната Гришо пусна клип в Инстаграм, на който тренира усърдно. На видеото ясно се вижда новата екипировка на хасовлията.

„Lacoste съчетава в себе си страст, представяне, доблестна игра и свободно мислене. Lacoste и елегантност вървят ръка за ръка. Забележителното влияние на „крокодила“ върху тениса и неизменна част от историята на нашия спорт. Винаги съм имал интерес към стила и модата. Обичам да излизам на корта с елегантен екип, в който се чувствам готов да играя със стил“, споделя Григор Димитров.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории