Какво се случва с устата водеща на „Искрено и лично“? Изненадата е голяма!

Miglena_Angelova_228_1

Миглена Ангелова се е отдала напълно на внуците си. 58-годишната екс водеща има вече пет, за което сама се похвали в мрежата. По-голямата част от годината тя живее в Париж, Франция. Там обитава голяма къща с двор, в който отглеждала цветя и зеленчуци.

Във френската столица чепатата русенка се премести заради двете си дъщери, близначките Адриана и Стефани, които свиха семейно гнездо там.И мадам „Искрено и лично“ живее там от няколко години, като напълно е загърбила телевизията.

В София се връща от време-навреме, за да нагледа бизнеса си, който върти с настоящия си партньор Кузман. Годеник номер пет спечели сърцето й в далечната 2016 година, но до венчило не стигнаха. Защото той бе семеен с деца, а тя имаше зад гърба си четири развода.

От първият й съпруг Петър има дъщеря Дора. Но двамата се разделят след раждането й, защото бил шофьор със скромни доходи, а тя мечтаела за звезден имидж.

От полицая Андреа й са двете дъщери близначки. Напуска и него заради властния му характер. В русенската телевизия, от където тръгва кариерата й, се жени за оператора Калчо, от когото ражда син. Но и него парясва, защото не искал да се мести в столицата. Най-пищна е четвъртата й сватба, с бизнесмена Живко Чакръкчиев. Любовната им сага завършва с грозен развод и медийни обиди. А той се оказва потънал в дългове.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории