Борис Бонев разпраща съобщения с призив да не се гласува за ПП-ДБ?

1

Общинският съветник от „Спаси София“ Борис Бонев разпраща апокрифно на лични съобщения призив да не се гласува за ПП-ДБ на предстоящите парламентарни и европейски избори на 9 юни. Позицията на СС бе пратена до Tribune от читатели.

Съобщението липсва на официалните страници на партията, а в него четем следното: „Обръщаме се към вас с благодарност за активната роля в предходните местни избори и същевременно ви онформирам за важно решение на ръководството на партията.

Политическа партия „Спаси София“ няма да участва на предстоящите парламентарни и европейски избори – нито самостоятелно, нито в коалиция с други политически сили.

Затова нашата партия няма да призовава и своите членове и поддръжници да се ангажират в изборния процес“, пише в позицията. В нея се подчертава, че решението е внимателно обмислено и в съответствие с политическата позиция и визия на партията. „Вярваме, че то отразява ангажираността ни към управлението на София и решаването на проблемите ѝ, както и принципите, които стоят в основата на нашата дейност“, се добавя в съобщението, подписано лично от Борис Бонев.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории