Петков, ухилен до уши, влезе на разпит в прокуратурата: Сега ще разбера за какво съм тук

кирил-петков-2-1280x731

Не знам за какво съм извикан, сега ще разбера. Нямам притеснения. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков на влизане в Софийската районна прокуратура, предава Блиц.

„Не че имаме голямо доверие на прокуратурата. Аз вчера казах, вярвам в силата на едно истинско правосъдие, няма да позволим прокуратурата като бухалка. Доверието е ниско. Аз съм умопомрачен от нещата, които се казаха в залата. Използвайки нейното име вчера – Весела Чернева, показва острата нужда от реформа на службите“, каза Петков.

Супредседателят на ПП коментира и това дали как партията ще гласува за искания имунитет на Бойко Борисов от прокуратурата.

„Вярвам в силата на една истинско правосъдие. Вярвам в стандартните процедури в парламента и се надявам, че следвайки тях ще достигнем до истинско правосъдие. Няма да позволим прокуратурата да се използва като бухалка, не става дума само за Борисов. Имам ниско доверие в службите, мисля, че трябва да има огромна реформа в службите“, допълни Петков.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории