Дъно! Жената на Гого Лозанов брани пиян общинар на ПП, тормози ГЕРБ да забравят случая

галя лозанова

Дългогодишната пиарката на Столичната община Галя Лозанова влезе в ролята на партиен PR. Съпругата на Гого Лозанов скочи в защита на пияницата и общински съветник от групата на ПП/ДБ/СС Благовест Георгиев.

Припомняме, че вече повече от седмица той отказва да даде оставка и сякаш се чака скандалът да отмине. На 6 април той беше хванат да шофира пиян, да бяга от ПТП на столичния бул. „Драган Цанков“ и да заплашва полицаи. Моралът обаче не проговори в Георгиев. Не помогнаха политическите призиви и критиките от всички страни. Затова пиарката на Столичната общона явно е взела нещата присърце.

По информация на Tribune лично Галя Лозанова е звъняла в ГЕРБ, за да пита „Защо държат тази тема?“. В понеделник на среща със симпатизанти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възмути от реакцията:

„Той човекът какво е направил толкова – накъркал се, ударил няколко коли, бегал, псувал полицаите. Какво толкова е направил?!Как може, Жоро /Георги Георгиев/ да му искате оставката. Това за ПП-тата е нещо нормално“, заяви лидерът на ГЕРБ. Той подчерта, че „вместо да го изгонят с камъни“ ПП-ДБ-СС „били обсъдили оставката“ на Благовест Георгиев. По думите на Борисов това щеше да е и единствена тема, докато не бъде махнат, ако това са ГЕРБ.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории