Само в 7DniSofia.bg

Разкритие: Орлин Горанов бил на косъм да изгуби жена си заради Кристина Димитрова!

орлин горанов кристина димитрова

Орлин Горанов чукна 65 лазарника вчера. Певецът с кадифения глас, по когото все още въздишат сума жени и то далеч не само негови набори, е бил на косъм да изгуби жена си Валя Горанова, съобщава kliuki.bg. Знаем, че това е първият му и последен брак, който обаче е разтърсван от слухове за афери – в миналото и сега.

Разбира се, най-голямата, за която още мнозина са убедени и се кълнат, че е истина, е тази на Орлин с Кристина Димитрова. Двамата бяха почти постоянно заедно, а Кристина никога не е била сред „девиците“ и „целомъдрените“ моми. Именно това отприщва слуховете, че двамата не само са диви любовници, но имат и две деца, които остават незаконни.

„Колежка на майка ми постоянно й повтаряше как съм станал баща на тези деца и ги крия. Какво ли не правех, за да я убедя, че са глупости, но клюката е адски силно нещо, особено предавана от човек на човек, а и по онова време… Дори майка ми се съмняваше, толкова убедителни бяха тези хора“, разказва Орлин. И признава, че това е най-жестокия слух, който е чувал за себе си.

Отделно от това винаги, когато били на участия в други градове, им давали обща стая с Димитрова, защото нали… смятали, че ще има джиджи-биджи. Това именно било напът да разруши брака му с Валя, но връзката им издържала. А и тя редовно ходела с него на повечето му турнета и пътувания.

„Луда работа са и двамата. А Орлин е мъж и половина, само дето не иска да ми пее като го карам. Тогава почвам да се моля, да се тръшкам, да рева дори, докато го придумам“, смее се тяхната приятелка Катето Евро.