Само в 7DniSofia.bg

ШОК: Сантра призна със сълзи на очи за проблеми с бащата на бебето

сантра

Поп певицата Сантра е в трепетно очакване на първата си рожба, но наскоро призна със сълзи на очи за проблеми с таткото на бебето. Направи го пред Меги и Нели в „Търси се“, а изданието ще се излъчи тази неделя от 12:30 ч.

Зрителите ще видят за първи път бащата на бебето и партньор в живота на изпълнителката, която сподели как е сънувала срещата с Кристиян и щом го е зърнала на живо, веднага е разбрала, че това е той.

Връзката им обаче, не била безпроблемна. Имали са дори и раздяла, но въпреки силните им характери, любовта все пак надделяла. С усилия, двамата намерили начин да изгладят недоразуменията си и днес връзката им е по-силна отвсякога!

Кристиян с вълнение разказва как бременността е променила любимата му и тя е станала много по-сензитивна. Той споделя и как си представя Сантра като майка.

Разбира се, предаването не минава без приятелски срещи. Най-добрата приятелка на Сантра – неустоимата Мария Илиева, на чийто син Сантра е кръстница, ще я предизвиква да изпее детска песен. Водещите и зрителите ще чуят за първи път една нова и забавна версия на „Хей ръчички“. Емоционална е и срещата на Сантра с майка й Весела, която е психотерапевт.

Другите срещи са с Александра Петкова – певицата сънува, че участват в общ проект и след това я кани да работят заедно. Както и с Мариела Маркова, журналист, която ще разкаже колко смешна в живота е Сантра.