Левски готви нещо невиждано в българския футбол!

наско сираков

Левски подготвя нещо невиждано в българския футбол. „Сините“ ще навлязат още повече в дигиталния свят, а и ще направят първи крачки и в крипто валутите.

Затова анонсира профилът „Синя приказка“ във „Фейсбук“, който през лятото спечели доверието на феновете с изключително достоверната си информация от „кухнята“ на „Герена“.

С навлизането на пазара на крипто валутите Левски ще тръгне по стъпките на част от световните грандове, които вече имат собствени крипто жетони.

ПСЖ, Интер и Рома вече стартираха подобни инициативи. Това става през платформата socios.com, която е базирана в Малта и е създадена от бившия френски богаташ от онлайн залози Александър Драйфюс. Компанията дори е новият спонрсор на Интер, с което беше сложен край на близо 30-годишното сътрудничество с „Пирели“.

В началото на съвместния бизнес, „Socios“ плаща на клубовете определена сума, както и печалба от част от печалбата, реализирана от продажбата на фенските крипто жетони и изчислена в евро. За определен период тези жетони се продават на фиксирана цена.

Ако търговията достигне до определен предварително минимум, следва започва да изплаща значително по-големи суми на клубовете от осъществената печалба, като си запазва процент (обикновено около 50%).


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории