Ваксинирана фолк певица болна от К-19?

1634274152_sonya2

Коронавирусът атакува мощно в страната ни, а новите случаи показват настъпващ пик, какъвто не сме виждали досега. Болниците са пълни, а положителните случаи стават все повече. Предвижда се и пълен локдаун.

Китайската зараза май е поразила още една чалга певица, която успя да се опази до този момент. Най-шокиращото в случая е, че певицата е ваксинирана.

„Скъпи приятели, чувствам известно неразположение, не искам да рискувам, затова в петък отпада участието ми в Пирдоп. Ще ме замести моята колежка Димана. Сигурна съм, че ще си изкарате весело“, написа Соня Немска в своя Фейсбук профил.

Наш репортер научи, че певицата има всички симптоми на ковид и е проявила разум да си остане вкъщи, вместо да отиде да си прибере хонорара и да зарази много хора. И заслужава да бъде посочена като един добър пример в обществото. Ако имаше повече съвестни граждани, пандемията нямаше да коси с такава сила.

Интересен е фактът, че неотдавна певицата се ваксинира. Тогава пред БЛИЦ тя сподели, че е избрала да се боцне с „Модерна“. Предстои в следващите дни да разберем какво е състоянието на Соня и има ли ковид в действителност.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории