Само в 7DniSofia.bg

Разкриха „Майките“ пред къщата на Бойко: „Трябва ни голямо меле, за да си заработим парите“

7 Dni Sofia28.03.2021
20

Възмутен жител на Банкя се свърза с нас и разкри истинската причина непрокопсаничките от „Системата ни убива“ и тарторите им – лудата Ренета и разпопения Дионисий, да разпъват черни чаршафи и да крещят „Смърт“ под прозорците на къщата на Бойко Борисов, в която са внуците му.

„Тези мастии бяха дошли за скандал. Ама голям. Искаха да се стигне до бой с полицията. Държаха се изключително просташки. Атаманката им дори си позволи да псува ченге в очите. Зад нея някакви младежи с психични отклонения хвърляха по полицаите камъчета. Лелите видимо се ядосваха, че полицията се държи на разстояние и не се поддава на провокациите, дори когато започнаха да напъват вратата на премиерската къща. Говореха си, че на всяка цена трябва да повторят панаира от партийния дом“, разказа ни Димитър.

Припомняме, че лятото, същите ненормални активистки на Мая Манолова заразяха децата си и се юрнаха да нахлуват в новата сграда на Парламента, където полицията ги спря. Тогава те, барабар с кюстендилската Обща налягаха на земята, за да правят панаир.

„А този разпопения – Дионисий, той вече си е класическа мутра. Ако му кажеш нещо напряко, веднага се появяват две здрави момчета и започват да те обиждат. Като видят, че идват и други да му махнат калимявката, веднага го дърпат назад. Та този с плешивата брада, отлъчения, с рупора крещеше на полицаите, че са платени гавази. И призоваваше двайсетте лели, бабички и психично болни да не се съобразяват с реда. Браво на ченгетата, че не се подадоха на провокацията, защото тези трябваше да направят голямо меле днес, за да си заработят парите на тези, дето ги изпратиха“, довърши Димитър.