Само в 7DniSofia.bg

Не депутат, а човек! Любимец на Бойко Борисов „осинови“ 23-ма пенсионери (СНИМКИ)

7 Dni Sofia21.04.2024
1

„Тревожен е процентът пенсионери, които живеят на прага на бедността. Както всички знаем, хората в Северозападна България имат най-голяма нужда от подкрепа.“ Това написа депутатът от ГЕРБ Даниел Александров във Фейсбук.

Той подчертава, че продуктите от първа необходимост са от основно значение, но също толкова важни са положените грижи и внимание към възрастните хора в този регион.

По повод наближаващите Великденски празници за пореден път подават ръка и да правят празника малко по- усмихнат за няколко семейства.

„Благодарение на инициативата „Подари Великденски обяд на пенсионер в нужда“, организирана от фондация „Запази Доброто“ днес имах възможността да помогна със закупуването и раздаването на продуктите. Прекарах  пълноценно време с 23-ма пенсионери и част от техните семейства в село Моравица и село Царевец, област Враца“, допълва Александров.

Депутатът е убеден, че да правиш добро и да помагаш на нуждаещите се е признак за добри човешки ценности. „Подтиквам всеки, който има възможност, да участва в подобни инициативи, за да създавам повече поводи за усмивки в нашето общество. Заедно можем повече!“, пише още Александров.