Само в 7DniSofia.bg

Никой и никога не е правил това с Румен Радев: Ти си подлец! Невиждан, корумпиран подлец!

7 Dni Sofia21.04.2024
Румен Радев - брифинг

От Фейсбук профила на Калина Андролова

Гледам упорития кризисен пиар в медиите на едни нагли, арогантни крадци и предатели на националния интерес на България! Не стига, че са осъществили огромна грешка и погром с последствия, които няма да са само финансови, но и дори не си признават! Нямат честта и достойнството да си признаят, че са сгрешили. Отвратена съм от тези твари!

Предателството не е диверсификация, низък генерале!

А спомняш ли си като ти пуснаха записа с корупционните заявки на Копринков и ти вдигна глава и каза: „Аз нищо не чувам!“ Не чуваш, да. Но по-лошото е, че вкарваш България в спирала, която я отвежда на най-лошото възможно място. Ти си най-голямата политическа грешка в историята на България след края на комунизма. По-голям предател от теб няма. Не разбираш какво си надробил.

 

Изправиха Киро и Асен до стената: „Рисувани, пияни шутове, които се бият помежду си“

 

И считаш, че като пратиш Малинов да се разправя в американското посолство и да излъже посланика, че този договор е диверсификация, ще скриеш истината. Не, няма да я скриеш! За никаква диверсификация не става дума. Защото от 2026 година по договор има съвместни доставки и не ние ще избираме източника на газ. Толкова далеч си от държавничеството, че свят ни се завива!

Подлец! Невиждан подлец.

Затри България. Ама така я затри, че дълги години ще страдат всички. Семпъл, та семпъл. Юмрук ще вдига! Мистър Кеш! Корумпираха го за отрицателно време. И сега го държат. И като му кажат мистър КЕШ и си врътва опашката и се скрива.