Бяс в ГЕРБ срещу продажните „майки“: Преследват внуците на Бойко и искат смърт, гнусни са

7 Dni Sofia28.03.2021
7

Пиарът на ГЕРБ Никола Николов изригна във „Фейсбук“ срещу провокациите, организирани от „Системата ни убива“ пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя.

Ето какво написа Николов в социалната мрежа.

„Що за … същество трябва да си, за да разпънеш черен чаршаф пред родния дом на човек? Пред дома, в който живеят децата и внуците му? Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм! Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е демокрация. Това е цинизъм! И не, това не са нормално протестиращи … хора, това са куклите на конци на истинските мутри и на мафията!

„Системата ни убива“, не знам как имате очи да гледате семейства си, след като се продадохте. С черните савани на мутрите и с жаждата за смърт – Вие сте символ на задкулисието!“.

Николов бе подкрепен от едно от лицата на ГЕРБ Това Биков. Той бе още по-краен:

Това се случва пред дома на Бойко Борисов. И не, това не е народът, защото българският народ няма нищо общо с тези. И не, те не се борят нито за свобода, нито за демокрация. И не, България не е диктатура, но би могла да стане, ако подобни същества започнат да управляват. Преди време казах, че революционните процеси в своя край винаги започват да се лидират от тинята на обществото. Тези снимки са илюстрация на това, което исках да кажа тогава.