Андреа показа в какво я е превърнал новия й турчин, запретна си дори бикините (Скандално фото)

7 Dni Sofia28.03.2021
андреа

В края на февруари блондинката бе в Истанбул, като по-късно изказа благодарности към д-р Егемен Онур, изтъквайки колко е доволна от положените грижи от новия си пластичен хирург. Предположенията какво точно си е ремонтирала не закъсняха, а вече всички са убедени, че бившата пайнерка си е направила нова корекция на бюста. Той е все така внушителен, но вече е по-стегнат, коментира се в социалните мрежи, след като Андреа сюрпризира феновете с разголени снимки от Дубай.

Певицата позира най-вече на плажа, разбира се, където за един от кадрите дори запретна бикини. Тъкмо това се превърна в основна тема в коментарите към снимката.

Фолкдивата е на почивка с двама приятели, сред които е фотографът, с който работи в последно време. Певицата даже се появи с него в лайф, в който отговаряше на въпроси на почитатели. Сред тях се появиха и забележки за щедрото деколте на чалгаджийката, писа Уикенд.

Някои даже отбелязаха, че на моменти аха гърдите й да изскочат. Иначе от лайфа на Андреа, в който тя говори на английски език, стана ясно, че слуша и класическа музика, като предпочита Вивалди и Бетовен. В края на лайфа блондинката сподели на български, че подготвя нов попфолк хит с Оцко, макар че не знае кога ще отворят дискотеките, за да го пее на живо. „Страхотен хит ще бъде!… Дори да не работят, аз пак ще издам това парче, защото имам нужда да правя музика”, сподели бившата половинка на Кубрат Пулев.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории