Красен Кралев разкри ментето Дионисий: Димитър Мишев, човек на мутрите! Вкара ги в храма да…

7 Dni Sofia28.03.2021
дионисий

Сензационно разкритие за ментето Дионисий направи спортният министър Красен Кралев.

Оказа се, че разпопеният измамник е човек на… мутрите. И вкарването им в храма е една от причините за църковното му наказание.

Вижте какво разкри водачът на листата на ГЕРБ за Русе:

Как е възможно духовен човек да бъде зъл? Злият човек не е духовник, това е просто лош човек без страх от Бога.
Лицето Димитър Мишев (няма да го нарека Дионисий) не е духовник и няма страх от Бога. Той е безкраен срам за вярата и хората!
Лицето Димитър Мишев превърна храма в увеселителен парк за собствена изгода.
Този отлъчен от Светия Синод човек вкара търговците в храма. Точно той активно участваше в раздаването на безсмислените архонтски титли на бизнесмени срещу сумата от 200 000 лева. Ръководеше и служби с ордени, непризнати от църквата. Не бе ръкоположен за епископ, но оглави „Александър Невски“ и въведе такса от 5 лв. за миряни.
Същият, за когото преди две години миряни казаха следното: “Той е болен от кич, трябва да бъде излекуван, защото кичът и светският дух нямат място в духовното.”
Онзи, който през май 2016 година вкара мутрите в църквата. Помните ли неделната литургия, завършила със скандал и изгонване на миряни, котато едри богомолци избутаха младеж, задал въпрос на “Дионисий”.
Днес този фалшив свещеник употреби политическата бухалка “Системата ни убива”, за да опъне черен чаршаф с кръстове пред дома на внуците на премиера Борисов.
Тези бездушни същества са пратеници на мутрите и мафията. Те тормозят невинни деца и техните родители, защото им плащат. Искат да всяват страх и да сеят ненавист!