Само в 7DniSofia.bg

Петканови удариха дъното: Вбесиха феновете

Даниел Петканов Алекс Богданска

Популярното с мелодрамите си семейство Александра и Даниел Петканови отново удариха дъното. Вече на всички стана ясно, че всичко при тях е режисирано, но инфлуенсърите са готови да направят всичко, за да ни убедят, че са естествени пред феновете.

Наскоро обаче, за техен ужас, феновете им така прегряха от продукцията им, че им отправиха жестоки обвинения във виртуалното пространство. Причината този път е повече от фрапираща. След като уж се разделяха и заляха мрежата с клипове и обяснения, в крайна сметка Петканови заминаха на романтична почивка в Доминикана, където най-ниската цена за нощувка е „скромните“ 500 лв, пише Блиц.

Това подлуди феновете на двойката, който се почувстваха умело изиграни от тях. Даниел и Александра са отседнали в ултра луксозен хотел и се радват на всевъзможни глезотии по цял ден там, става ясно от профилите им в социалните мрежи.

„Почивката е платена с гледанията на видеата, в които уж се разделяхте?“, питат ги ядосаните им последователи. И с право! Та дори и след като стана ясно, че Петканови не са дали нито лев за тази февруарска ваканция, защото рекламират активно туристическата фирма и дестинацията, на която ги е изпратила.