Ангел Джамбазки нахлу при Корнелия Нинова и я срина: Подли сте! Убихте го пред дъщеря му

7 Dni Sofia09.02.2021
ангел джамбазки

Корнелия Нинова пробва по най-тъпия начин да си вдигне сриващия се както личен, така и партиен рейтинг – заяде се с националистите.

Лидерката на БСП поиска от кмета Йорданка Фандъкова да забрани провеждането на Луков марш в столицата. Както е известно от много години той се организира от родолюбци, които отдават чест на един от най-уважаваните офицери от царската армия.

Самият генерал Луков е застрелян от терористична ядка на БКП.

Минути след качването на протестния пост от Корнелия Нинова, на личната й страница нахлу Ангел Джамзабки. Заместник-председателят на ВМРО направи на нищо другарката Нинова, а към него се присъединиха още недоволни от думите й.

Вишжте какво написа Джамбазки:

Уважаема, госпожо,

Позорен акт е да убиеш човек в гръб. От най-позорните. Без съд, без присъда, пред очите на дъщеря му. При това не просто кой да е човек, а български офицер, герой от войните за българско национално обединение. Убийството на генерал Христо Луков, извършено подло от терористите на БКП е позорно. Страхливо и позорно. Позорно е да се разпространяват лъжи. Като тази за „нацистките символи“. Позорно е да се разпространяват антинационални лъжи и антинационална пропаганда. Позорно е да не поискате прошка за престъпленията, извършени от дейци на БКП срещу българската нация, след 1944та година. Македонизмът, който дължим на Вашата партия е истински позор. Най-големият позор, който българската нация помни.