Само в 7DniSofia.bg

Шушана лае в дома на олигарха с бугатито! Вижте СНИМКИ на ултралуксозния палат на Ваньо Алексиев!

Милионер3

От сутрин до вечер ултралуксозният дом на Ваньо Алексиев, известен като олигарха с бугатито за 5 милиона, бива огласяван от Шушана.

Но не става въпрос за вселенския чалга хит, а за малко дългокосместо чихуахуа, което Ваньо и жена му отглеждат. Всъщност кученцето със звучно име не е единственият четириног обитател на скъпарската къща. Освен нея има и още 5, които са дребни породи и също впечатляват с наименованията си – Амиго, Бъфи, Чикита, Банди и Грациела, наричана още галено Грация, писа „Галерия“.

Всички те се разхождат на свобода из стаите на невероятния палат в Рабарица. Хранят се с най-висококачествена храна, горди собственици са на най-различни аксесоари. Притежават и специален гардероб за дрехи и вещи. Цветелина стриктно следи здравето и теглото на кучетата и ако някое от тях наддаде повече килограми, веднага минава на здравословна диета.

Когато някое от животинките има рожден ден, се събират и правят кучешко парти, като всеки гост трябва да занесе подарък на рожденика. Към тези породисти има и три кучета, прибрани от улицата – Пипилота, Малечка и Топчо.

Има и два коня, които се радват на собствена конюшна. Те са мъжки и женски и имат роднинска връзка, тъй като се водят майка и син. Майката се казва Калинда, а синът One in a million.

Имотът на Алексиев е разположен върху собствен парк от 14 декара, а в двора има голям басейн и стопанска сграда, която се състои от канцелария, преддверие и склад. Самата къща е с площ 568 кв. метра и е на два етажа. На първия са разположени дневната, кухнята, трапезарията, кинозалата, джакузито, котелно помещение и огромен гараж, който има топла връзка с къщата.

На втория етаж са разположени 4 спални, няколко бани и тераси, кабинет и емпоре. Обзавеждането е в стил парвенюшки кич – почти всичко е от мрамор, като преобладаващи цветове са бялото, черното и сивото. Почти във всяко кътче от дома има лунички, които светят в различни цветове и придават леко дискотечна атмосфера на натруфеното обзавеждане на Ваньо Алексиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.