Само в 7DniSofia.bg

Обида ли е подхвърлил наръганият от наркоман в тролей, за да последва престъплението? Какво е състоянието на пострадалия, разказва самият той!

Линейка Полиция

„Не се чувствам много добре, постоянно ме боли като си взимам въздух. Трябва много търпение и грижи“. Това заяви в ефира на Нова телевизия Борислав Великов, който бе наръган от наркомана Георги Георгиев в тролей преди седмици. „Решението на съда не е нормално, предаде Блиц.

Той в себе си носи хладно оръжие, излиза с мисълта, че трябва да го използва. Той е обикновен наркоман“, коментира пострадалия за решението на Софийски апелативен съд да постанови мярка за неотклонение „домашен арест“.

„Не е справедливо решението. Не може да се освобождава човек, който е направил опит за убийство и да се сваля обвинението от предумишлено убийство“, добави треньорът му. “

Не е вярно, че съм му казал, че е циганин. Направих нормална забележка към децата. След като ме наръга, осъзна, че е направил грешка и започна да блъска по вратите на тролея, за да излезе“, разказа за инцидента намушканият Великов.